Зображення

Місцевий лютеранський священник полюбляє скнарити свою благовірну.

(Даний текст є перекладом з оригіналу на сайті The Onion.)

ImageПастор Боб Сноудон з Лютеранської Церкви Всемогутнього Христа, що розташована в місті Нашуя, є людиною глибоких релігійних та моральних переконань. Він черпає велику радість у різних завданнях, що їх покладає на нього спільнота – читання літургії, причастя, виконання таїнства купелі. Але нічим він не ласує так, як своїм найулюбленішим заняттям понад усі інші заняття: їбсти Емілі Сноудон, свою законну дружину протягом 19 років.
“Свята Біблія освячує зв’язок між чоловіком та жінкою у священному шлюбі.” – каже Сноудон. – “І ні на що не всміхається Бог так щиро, як на любов та турботу, якими діляться люди в шлюбі, а найголовніше коли чоловік їбе свою благовірну супругу. Мене особисто лише від однієї думки про це вже кортить дременути додому прямо зараз хоч на декілька хвилин, та присунути Емілі нашвидку.”

Зі слів самого пастора Боба (як його називають прихожани) зазвичай він скнарить свою дружину двічі щоранку, але зовсім не проти того, аби виїбсти її ще разок по поверненні додому.

“Після довгого дня проповідей у домі Господа нашого, після піклувань про емоційні потреби нашої пастви, після відвідувань хворих та літніх, аби вони всі отримали добру вістку про світло нашого Бога та Спасителя Ісуса Христа,” – каже Сноудон. – “ніщо в світі не дає мені більшої насолоди, ніж прийти додому та застромити кілька соковитих палок моїй дружинці в обидва волосся. Я люблю совати так, як це подобається їй найбільш, жорстко, наскільки зможе витримати. Більш за все подобається, як вона залізе на мене зверху, і здригає ляжками вниз-уверх, насолоплюючись на мого блазня.”

Це ще не все, бо сама Емілі, здається, шпаритись в нивцю полюбляє майже так само щиро, як її чоловік.

“Мушу визнати, – каже вона. – Їбтися мені до вподоби.”

Однак, Емілі наголосила, що ота шалена їбанина, в яку вони регулярно поринають разом із чоловіком, є прийнятною та взагалі припустимою лише тоді, коли запхання хуя в піхву робиться в раменах шлюбу, освяченого церков’ю.”

“Мені сумно, глибоко сумно, коли чую про сучасних молодиць, які охоче вдаются до статевих розваг, таких-от як петтінг з проникненням чи шийне лоскотання, іще до того, як стануть до шлюбу. Яка ганьба, бачити, як красу та чистоту акту злягання спаплюжують у такий позашлюбний спосіб. Дівкам варто було б просто почекати, поки їх візьмуть до шлюбу, і вже тоді пердолитись взад і вперед як кобили.”

Зі слів Сноудона, найулюбленішими місцями, де він любить пхати своїй дружині кривого, є комора, душова, сарай, пральня у підвалі, диван у світлиці та навіть (додає він із хтивим приморгом) – подружня спальня.”
“Діти наші вже повиростали та живуть своїм життям, хай бог їх береже.”  – каже Сноуден. – “Тож ми собі можемо їбстися де завгодно коли завгодно по всій домівлі.”

Сноудон настільки закоханий у своє подружнє хоббі скнарити дружину, що рекомендує його геть усім. “Головне, щоби їбстися оце не просто так, а в освяченому церквою шлюбі. Оженився як слід, і вже тоді тули скільки хочеш. Але, якщо ти не в шлюбі, то прошу дуже, чим би ти не займався, нікого не їби! Бо вічність гріху та покари очікує тих, хто їбеться без церковного благословіння.”

Не зважаючи на те, що злягання є одним з основних інтересів Сноудена, він підкреслив, що у свій час завзято відсторонювався від сексу та противився міцному потягові поїбстися з жінкою аж до того моменту, як їхнє подружжя з Емілі було формально укладено в шлюбній клятві перед очима Бога, 19 років тому.

“Звісно, до шлюбу мені дуже кортіло засунути іншим жінкам: тій же Селлі Ліндемайер, моїй шкільній подружці; Сюзен Хельгсторм, секретарці в церкві моїх батьків; навіть Шейлі Бернхайзер, моїй вчительці з біблійних читань. Але я знав, що потяг до трахання був нечистим та гріховним, тож моїм обов’язком як християнина було противитися йому до того дня, як ми побралися із моєю улюбленою Емілі.”

“Коли ж ми нарешті побралися, моя похіть була вже освячена перед очима Бога,” – каже Сноуден. – “І з того дня я став грати свою дружину аж гай гуде, де тільки упіймаю, якомога частіше. Цю традицію я зберігаю по сей день.”

“Емілі – добра, чуйна, християнська жінка.” – додає Сноудон. – “Але при цьому щоби ви не сумнівалися, скнариться вона так, що мама не горюй, аж дим стоїть.”

Пастор Боб та його дружина наголосили, що аборти, звісна річ, є жахливим гріхом, так само як гомосексуальність, груповий секс, анальний секс, оральний секс, секс по телефону, порнографія та всі види протизаплідних засобів.

Залишити коментар